Broken link in middle pop up

See a problem on the website, wiki, or forum? Tell us here.
Post Reply
AnonymousPerson
Posts: 758
Joined: Sun Apr 26, 2015 1:16 pm
Location: 3753 Cruithne

Broken link in middle pop up

Post by AnonymousPerson » Wed Sep 02, 2015 6:02 pm

With the middle pop up banner thing announcing the arrival of the S3, the URL for the link is incorrect. In the software that pops up the link, it's missing a "http://" at the start, so the link goes wrong. The image below should help clarify things.

Emailed about this problem to the Carbide3D support address months ago, and figuring it would be fixed. But, looks like it's still happening. :/
Attachments
shapeoko3_website_problem.jpg
shapeoko3_website_problem.jpg (151.52 KiB) Viewed 1448 times
Shapeoko 3 #516

twforeman
Posts: 1351
Joined: Tue Jan 29, 2013 4:51 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Broken link in middle pop up

Post by twforeman » Wed Sep 02, 2015 6:28 pm

Yeah, I noticed that yesterday. I'll bug Edward about it next time we chat.
Ender 3 3D Printer
ShapeOko v3 serial #0004 - upgrade thread
All of my ShapeOko related blog posts

AnonymousPerson
Posts: 758
Joined: Sun Apr 26, 2015 1:16 pm
Location: 3753 Cruithne

Re: Broken link in middle pop up

Post by AnonymousPerson » Fri Sep 25, 2015 3:09 am

This is still happening. :(

Did you bug Edward about it? :)
Shapeoko 3 #516

twforeman
Posts: 1351
Joined: Tue Jan 29, 2013 4:51 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Broken link in middle pop up

Post by twforeman » Fri Sep 25, 2015 12:51 pm

I did bug Edward and he said "I thought I fixed that".

He was going to take a look at it, but is probably a little busy shipping out S3s. :)
Ender 3 3D Printer
ShapeOko v3 serial #0004 - upgrade thread
All of my ShapeOko related blog posts

Post Reply