bCNC doesn't display much of the toolpath

Post Reply
Dan_the_Chemist
Posts: 76
Joined: Thu Nov 10, 2016 2:52 am

bCNC doesn't display much of the toolpath

Post by Dan_the_Chemist » Mon Mar 20, 2017 6:09 pm

Hi,

When I load a file into bCNC I only see the first portion of the toolpath in the visualization window. This happens on both long and short files. All of the GCode will be sent to the Shapeoko, but the scan function appears to be based only on what is visible in the visualization window. I am running bCNC on the shop machine, which an old machine with only 2 GB RAM and a Pentium D dual core processor running Win 7 Pro. Is it a limitation due to the old machine?

Thanks
Dan

vasilis
Posts: 22
Joined: Tue May 26, 2015 7:45 am

Re: bCNC doesn't display much of the toolpath

Post by vasilis » Wed Mar 22, 2017 7:52 pm

On the top-right corner of the canvas there is a widget with the timeout of the display.
Just increase it to higher values.

Dan_the_Chemist
Posts: 76
Joined: Thu Nov 10, 2016 2:52 am

Re: bCNC doesn't display much of the toolpath

Post by Dan_the_Chemist » Wed Mar 22, 2017 10:36 pm

Thanks. I like the program very much. Thank you for your help.

Post Reply